Sommerens gudstjenester 2021

I sommer har vi felles gudstjenester sammen med Vardeneset menighet.

Se liste over gudstjenestene her.

Velkommen til felles gudstjenester med Vardeneset menighet i Tasta kirke søndagene 27. juni, 11. juli, 25. juli og 8. august kl. 11.

Søndagene 4. og 18. juli, 1. og 15. august er det felles gudstjenester i Vardeneset kirke.

Nå er det tillatt med forsamlinger på over 200 personer, men siden 1-metersregelen fortsatt gjelder, er det plass til rundt 120 personer i Tasta kirke og i Vardeneset kirke. For at det skal være muligheter for eventuell smittesporing, må vi fortsatt registrere navn og telefonnummer ved ankomst. Listene blir makulert etter 14 dager.

Det er også åpnet for å ha kirkekaffe igjen, så hvis været tillater det kan vi servere en enkel kopp kaffe og litt å bite i ute på kirkebakken etter gudstjenesten.