UTDELING AV "MIN KIRKEBOK" TIL 4-ÅRINGER!

Velkommen til deg som blir 4 år i år! Nå er det endelig din tur til å få 4-årsboka!

Nå har vi sendt ut invitasjon til alle døpte fireåringer (født 2015) på Tasta. De inviteres til å komme  i kirka og få "min kirkebok 4". Dersom du ikke er døpt, eller du ikke har fått invitasjon, men gjerne vil komme, ta kontakt med oss.

Min kirkebok 4 har farger og humor for liten og stor. Gjennom kjente hverdagssituasjoner, bibelfortellinger, sanger og vers vil din fireåring møte den kristne tro. Lesestunder og samtaler kan gi troen et fellesskap og en plass i hjemmet. Sammen vil barnet og du kunne dele noe som er verdifullt og viktig.

Onsdag 16. oktober kl. 16.30-18.00
Samling for 4-åringer for å bli kjent med kirka og de som dere møter på gudstjenesten på søndag.
Tasta knøttekor øver sammen med oss.
Vi spiser kveldsmat sammen.

Søndag 20. oktober kl. 11.00
Alle sammen-gudstjeneste med dåp og utdeling av Min kirkebok 4.

MELD DEG PÅ

Dersom du glemmer å melde deg på, er du selvsagt hjertelig velkommen!

Menighetspedagog (barn)
Hanna Matilde Ogim