8 år: Opplevelsestid

Opplevelsestid for deg som går i 2. klasse!

Når du går i 2. klasse vil du bli invitert til tre spennende samlinger i kirka. Bli med og lær om å be til Gud, om naturen og bli kjent med hva det er å være speider.

Samling 1:

VANDRING - i samarbeid med diakon

Vi skal vandre sammen over Tastaveden. På veien mot Tasta kirke møter vi noen som kaller seg for pilegrimer. Vi lærer litt av hvert av dem, har leker og spiser mat sammen.

Samling 2:

GUDSTJENESTE

Vi skal få delta på gudstjenesten – som er UTE på kirkebakken, sammen med speideren. Oppmøte ved Tasta kirke kl. 10.00. Gudstjenesten begynner kl.11.00.

Samling 3:

SPEIDING - i samarbeid med KFUK-KFUM-speideren

Vi får være med speiderne og lære speidertriks og spise speidermat.

Her får du bli med på friluftsaktiviteter, løse oppgaver og lære deg nye ferdigheter som du kan ha nytte og glede av senere. Sammen med noen av speiderne skal vi ha det kjekt sammen og bl. a. lage bål og steike pinnebrød og pølser. Og så blir det en løype med poster som har forskjellige utfordringer både for hender, føtter og hodet.

Invitasjoner blir sendt i posten til alle døpte i Tasta sokn.

Les fjorårets invitasjon her

Menighetspedagog (ungdom)