Konfirmantpåmelding
2022 Tasta Menighet

Konfirmanten
Fyll ut feltene med informasjon om konfirmanten. Felter merket med * må alltid fylles ut.
Fødselsnummer 11 siffer (uten mellomrom):
Fødested:
Er konfirmanten døpt?
Dåpsdato:
Dåpssted:
Er det noe vi trenger å vite? spesielle behov, info om hjemmesituasjonen, info om vanskelig relasjoner med andre konfirmanter, allergier og annet som kan hjelper oss med å gjøre konfirmantåret så bra som mulig for din konfirmant.
Jeg vil gjerne være på gruppe med:

Last opp bilde av konfirmanten. Bildet må være av typen .jpg og mindre enn 1MB. dersom du ikke lykkes med å laste opp send bildet til cg779@kirken.no

Skole

Konfirmasjonsdag
Tidspunkter for gudstjenestene på lørdag blir satt opp i September. Vi forsøker å innfri ønsker om dag og tidspunkt med noen ganger lar det seg ikke gjøre.

Foresatt 1
Kommentarer:
Vi ønsker at du allerede nå setter deg opp på oppgaver.
Du vil alltid bli kontaktet pr.mail eller sms i forkant av oppgaven. oppgaver kan bli endret eller fjernet pga pandemien.

Kan vi offentliggjøre konfirmantens navn og bilde? ingen enkeltbilder.

Foresatt 2
Kommentarer:
Vi ønsker at du allerede nå setter deg opp på oppgaver.