Gudstjeneste og Menighetsmøte 21. februar 2021

Ny lokal grunnordning for hovedgudstjenester i Tasta kirke.

Velkommen til gudstjeneste og menighetsmøte søndag 21. februar.

For å delta virtuelt på gudstjenesten bruker du enten linken til gudstenesten her  eller lenken for menighetsmøtet. For å ha en grei overgang fra gudstjeneste til menighetsmøtet, blir gudstjenesten også streamet i Teams-møtet slik at dere ikke må bytte tilkobling etter gudstjenesten.

Her er lenken til teamsmøtet for Gudstjeneste og menighetsmøtet.

Ønsker du å teste at ting virker, må du gjerne klikke på linken allerede nå og se at du kommer greit inn.

Husk å dempe/mute mikrofonen din før du kobler deg på. Vel møtt!

Hvis du ikke har mulighet til å delta hverken fysisk eller digitalt på møtet 21. februar, men ønsker å komme med innspill til den nye liturgien, kan du sende det på mail til: tasta.menighet.stavanger@kirken.no innen 19. februar.

Tasta menighet startet opp med ny liturgiordning fra 1. søndag i advent som en prøveordning. Denne nye lokale grunnordning for hovedgudstjenester i Tasta kirke skal godkjennes av menighetsrådet 24. februar før den sendes til biskopen for endelig godkjenning. Nå inviterer vi til menighetsmøte etter gudstjenesten 21. februar for å få en orientering om saken og hvor en kan komme med innspill til den nye liturgien. Sokneprest Håvard Eidhamar forklarer enkelt her hvordan den nye liturgien vil være.

Her er den nye liturgien.

For deg som ønsker å lytte til og lære den nye liturgien, legger vi ut lydfilene her:

Kyrie - Gloria

Gloria - utvidet versjon

Sanctus

Agnus Dei

Pga. pandemien er det kun plass til max 10 personer med påmelding. Du kan melde deg på til Turid Helgeland på mob. 41106223 eller på mail: th645@kirken.no. Møtet vil også bli sendt digitalt.