Konfirmasjon

Bli med på en variert og spennende konfirmasjonstid i Tasta kirke!

I Tasta kirke har vi hvert år mange flotte konfirmanter vi gleder oss over å få være sammen med! Nå gleder vi oss til å bli kjent med et nytt kull av flotte ungdommer!

Dersom du begynner i 9. klasse til høsten, er du hjertelig velkommen til konfirmasjontid hos oss.
Enten du er døpt eller ikke.
Enten du tror eller tviler.

Vi lover deg en variert konfirmasjonstid! Her får du lære om Jesus - hvem han var, hva han gjorde og hva han gjør. Vi dykker sammen ned i livets store spørsmål. Kanskje får du svar på noen av dine spørsmål underveis. Vi undrer sammen, leker sammen, spiser sammen. Vi er i kirka, vi reiser på tur og vi møter andre ungdommer.

Alle konfirmanter skal være med i ulike aktivitesgrupper. Disse gruppene er alt fra 5-10 konfirmanter, litt avhengig de ulike aktivitetene. Høstens grupper som tilbys er ikke avklart enda. Noen eksempler er musikk, teknikk, kreativt, friluft, baking, film og foto m.m.

Konfirmasjonsdatoene for 2021: 24. og 25. april

Les mer i brosjyren som ble sendt til alle døpte i posten :)

BROSJYRE KONFIRMANT 2021

Meld deg på nå til konfirmasjon 2021! klikk her:

PÅMELDING KONFIRMANT 2021

Lurer du på konfirmasjonsdatoene for 2022 eller 2023?  Tasta menighet har alltid konfirmasjon den siste hel helg i april. (så lenge ikke korona el.l. kommer i veien!)

Menighetspedagog (ungdom)
Claire Marie Gouldthorp