Konfirmasjon


Bli med på en variert og spennende konfirmasjonstid i Tasta kirke!

PÅMELDING TIL KONFIRMASJON 2025 ÅPNES 21. APRIL kl.19.00 Klikk her for å gå direkte til påmelding. Konfirmasjonsdatoer 2025: 26. & 27. april. 

Er det vanskelig å bestemme deg om du vil konfirmeres kirkelig?

Velkommen til Nysgjerrigtime Tirsdag 14. mai kl.14.30 -  her kan du høre hvordan kirkelig konfirmasjon er på Tasta og spør oss om det dere lurer på! vi serverer pølser - meld deg på her

I Tasta kirke har vi hvert år mange flotte konfirmanter vi gleder oss over å få være sammen med! Nå gleder vi oss til å bli kjent med et nytt kull av flotte ungdommer!

Dersom du begynner i 9. klasse til høsten, er du hjertelig velkommen til konfirmasjontid hos oss.
Enten du er døpt eller ikke.
Enten du tror eller tviler.

Vi lover deg en variert konfirmasjonstid! Her får du lære om Jesus - hvem han var, hva han gjorde og hva han gjør. Vi dykker sammen ned i livets store spørsmål. Kanskje får du svar på noen av dine spørsmål underveis. Vi undrer sammen, leker sammen, spiser sammen. Vi er i kirka, vi reiser på tur og vi møter andre ungdommer.

Alle konfirmanter skal være med i ulike aktivitesgrupper. Disse gruppene er alt fra 5-10 konfirmanter, litt avhengig de ulike aktivitetene. Høstens grupper som tilbys er ikke avklart enda. Noen eksempler er band, lyd teknikk, kreativt, friluft, Kristent Idrett(KRIK) og drama.

VIktig oppstarts info:

Alle konfirmanter med foreldre inviteres til informasjonsmøte tirsdag 20. august kl.18-19.45.

31. august er det konfirmantlørdag på Dyrsnes friluftssenter. Vi har kjekke aktiviteter og blir litt kjent.
1. september er det presentasjonsgudstjeneste.

Vi reiser på konfirmant leir til Holmavatn 8.-10. november.

Alle konfirmanter må delta på enkelte gudstjenester (mer info får dere på infomøtet).

samlingstid
samlingene er i hovedsak annenhver tirsdag kl. 14.30-16.00. Disse samlingene består av praktisk oppgaver, seminar, undervisning, diskusjon, andakt m.m.

 

Lurer du på konfirmasjonsdatoene for 2026 eller 2027?  Tasta menighet har alltid konfirmasjon den siste hele helgen i april. 

 

Kontakt:


Menighetspedagog (ungdom)
Claire Marie Gouldthorp
46 62 87 25
Send e-post

 

Tilbake

Del