Konfirmasjon


Bli med på en variert og spennende konfirmasjonstid i Tasta kirke!

PÅMELDING TIL KONFIRMASJON 2023 ÅPNES 19. MAI kl. 19 Klikk her for å gå til info om påmelding og påmeldingslink! Konfirmasjonsdatoer 2023: 29. & 30. april.

I Tasta kirke har vi hvert år mange flotte konfirmanter vi gleder oss over å få være sammen med! Nå gleder vi oss til å bli kjent med et nytt kull av flotte ungdommer!

Dersom du begynner i 9. klasse til høsten, er du hjertelig velkommen til konfirmasjontid hos oss.
Enten du er døpt eller ikke.
Enten du tror eller tviler.

Vi lover deg en variert konfirmasjonstid! Her får du lære om Jesus - hvem han var, hva han gjorde og hva han gjør. Vi dykker sammen ned i livets store spørsmål. Kanskje får du svar på noen av dine spørsmål underveis. Vi undrer sammen, leker sammen, spiser sammen. Vi er i kirka, vi reiser på tur og vi møter andre ungdommer.

Alle konfirmanter skal være med i ulike aktivitesgrupper. Disse gruppene er alt fra 5-10 konfirmanter, litt avhengig de ulike aktivitetene. Høstens grupper som tilbys er ikke avklart enda. Noen eksempler er musikk, teknikk, kreativt, friluft, baking,førstehjelp, film og foto m.m.

KONFIRMASJON 2022

lørdag 23. og søndag 24. april 2022

Les mer i brosjyren som ble sendt til alle døpte i posten :) 

BROSJYRE KONFIRMANT 2022

 

Meld deg på nå til konfirmasjon 2022! klikk her:

PÅMELDING KONFIRMANT 2022

 

Lurer du på konfirmasjonsdatoene for 2023 eller 2024?  Tasta menighet har alltid konfirmasjon den siste hele helgen i april. (så lenge ikke korona el.l. kommer i veien!)

 

Kontakt:


Menighetspedagog (ungdom)
Claire Marie Gouldthorp
46 62 87 25
Send e-post

 

Tilbake

Del