Informasjon vedrørende koronaviruset - Tasta menighet fram mot 15. juni.


 Kirken og kirkekontoret er stengt til og med 14. juni.

 

I Tasta kirke følger vi kontinuerlig med på utviklingen i koronasituasjonen. Vi følger de anbefalinger som Folkehelseinstituttet, Stavanger kommune, Stavanger kirkelige fellesråd og Stavanger bispedømme gir.

Slik situasjonen er nå så er kirken og kirkekontoret helt stengt. Vi vil ikke gjennomføre ordinære gudstjenester fram til og med 14. juni.. Kirkeklokkene vil  allikevel ringe inn helgene i fem minutter hver lørdag kl. 17.

Hvis du ønsker å døpe barnet ditt i denne perioden, så er det fullt mulig - men da vil dåpshandlingen foregå i lukkede gudstjenester sammen med de aller nærmeste. Ta kontakt med kirkens servicekontor på telefon nr. 51 84 04 00 hvis du ønsker dåp før sommeren. 

Alle i staben på kirkekontoret har hjemmekontor og kan treffes på telefon og mail. Se kontaktinformasjon.

Årsmøtet som var satt opp 22. mars er nå helt avlyst, men det er fullt mulig å lese om alt det gode som skjedde i Tasta menighet i 2019 i "Årsmeldingen 2019 for Tasta menighet". Årsmeldingen  kan leses her på hjemmesiden eller du kan be om å få tilsendt en skriftlig utgave i posten. 

Alle våre aktiviteter vil også ta pause de neste ukene.

Vi ønsker likevel å være en kirke som er tilgjengelig for de som trenger det. Dersom du trenger å prate, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Da vil vi gjøre avtaler med den enkelte. Se kontaktinformasjon på siden vår. Husk vi er her for dere, så ikke nøl med å ta kontakt på telefon eller på mail. 

Vi vi fortsette og følge med på hvordan situasjonen utvikler seg, og vil holde dere oppdatert om det som skjer her i kirka.

 

Tilbake