11 år: Lys våken

Lys Våken for 5.-7.-klassinger!

MELD DEG PÅ I DAG!

Første søndag i advent ønsker vi 10, 11 og 12-åringer velkommen til en ny og spennende opplevelse i kirken. Da inviterer vi alle 5.-7.-klassinger til å være med og feire kirkens nyttår.

Natt til første søndag i advent overnatter barn i kirker over hele landet. Denne feiringen kalles Lys Våken. Arrangementet foregår i hele Norge og er en del av trosopplæringen i Den norske kirke.

Vi samles lørdag 30. november kl. 16 i kirken. Der vil vi ha et variert program med leker, aktiviteter ute og inne,
forberedelse av gudstjeneste, måltider og sosialt samvær. Når kvelden kommer sover vi over i kirken.

Søndag spiser vi frokost sammen, før vi gjør de siste forberedelsene til gudstjenesten. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe.

Lys Våken handler om å være lys våkne for det som skjer rundt oss.
Vi skal være lys våkne for hverandre, for Gud og for oss selv.

MELD DEG PÅ I DAG!

Menighetspedagog (barn)