7 år: Dåpsskolen

Førsteklasses samlinger - vi leker og dramatiserer bibelhistorier!

Dåpsskolen i Tasta er avlyst på grunn av for få påmeldte. Dersom du ønsker det, kan du melde deg på Helt førsteklasses! i Vardeneset kirke. Der er det noen barn og BU-arbeider fra Tasta som skal  være med, og det er plass til flere. Les mer her.
PÅMELDING

På dåpsskolen skal vi gjøre mye spennende. Vi bruker mye tid på å leke og dramatisere ulike bibelhistorier. Vi spiser god mat, leker sammen og synger kjekke sanger.

Dåpsskolen er går over fire onsdager i SFO-tid. Vi henter barna på skolene.
Vi avslutter dåpsskolen med å delta på en alle sammen-gudstjeneste hvor vi viser fram noe av det vi har gjort.

Vi skal bruke boka "Alle gode ting" litt på dåpsskolen. Det er en spennende aktivitetsbok  om kristen tro og tradisjon for barn som er i ferd med å lære seg å lese og skrive, utgitt av Skrifthuset. Barna får sin egen bok som de får med seg hjem etter familiegudstjenesten.

Invitasjon

Menighetspedagog (ungdom)