Dansegruppa JOY

Danseglede!

Alle danseglade barn på Tasta som går i 3.-5. klasse inviteres til å være med i dansegruppa JOY!

Danseinstruktøren heter Wilde. Hun er 17 år gammel og kommer fra Tasta. På fritiden liker hun å være aktiv både sosialt og fysisk. Hun er veldig glad i å danse, og har gått på dans i mange år.

Oppstart 27. Januar

JOY øver annenhver torsdag (partallsuker) kl. 17.00-18.30 i Tasta kirke. På øvelsene er det viktig med joggebukse, joggesko, drikkeflaske og en hårstrikk eller pannebånd dersom du har langt hår.

Det er bare 12 plasser i JOY, så det er lurt å være rask med å melde seg på. Kontingenten er 100 kr. pr. halvår og betales via vipps. Meld deg på her.

Dersom du kjenner noen som vil danse, men som ikke går i 3.-5. klasse, så kan de være med, så lenge det er ledige plasser.

Menighetspedagog
Karoline wadseth Aase